Milda Matilda!


Jösses vad kommentarer vi fått. Vi känner att vi är skyldiga alla en uppdatering samt lite livstecken.

Vi har kommit oss fram och här är det fint väder, lite molnigt (bra för micke med lite uppvärmning), 30 grader varmt med en sol som kommer och går. Cissi har redan fått lite solbränna medan micke är lite grisrosa, om ens det.

Vägen hit var låååång. Cecilia fick lite sömn på vägen och Micke vakade som vanligt. Men som bilden visar hittar man ju alltid saker att roa sig med.


Vi träffade även en svensk lankes som heter Kristoffer, skön snubbe den där, vi hängde som med honom och hans munkvän längs vägen. Träffade även snubbens familj på flygplatsen och de var väldigt glada och vänliga. Vi har en stående inbjudan till hans hem vilket vi kanske tar tillvara på. Från flygplatsen till hotellet tog vi taxi, 1,5 timmar tog det, Micke har aldrig passagerar-bromsat så mycket som då. Det var med andra ord en biltur med små marginaler. 

Just nu befinner vi oss på Galle Face Hotel i Colombo. Ett väldigt fint hotell i anslutning till havet. Igår kom vi hit och när vi väl skulle lägga oss så märkte vi dels hur lankeser har en förkärlek till pampiga bröllop på hotellen och att hotellen INTE prioriterar isolering. Det kändes som att vi hade hittat ett hörn på ett disco och kurat ihop oss för att sova. Vi beslutade oss snabbt för att fråga om vi kunde byta rum. Det gick bra och vi fick ett ännu finare rum, så slutet gott allting gott. 

Idag har vi sovit ut och tillbringat största tiden på hotellet där det även varit en julfestival för ungar. Ätit god lankesisk mat utan bieffekter, solat, badat i poolen och gått en kvällspromenad. Bara myst helt enkelt. Vi var på väg att åka till Cecilias syster gayani, men det var för långt och för lite tid så vi beslutade att göra det imorgon istället. Det ska bli jättekul, de är väldigt glada över att vi är här. 

Ps. Jag har inte packat någon väst Jonny, varken den eller dunjacka behövs de kommande 20 dagarna. He jer varmt.

Kram på er alla, tänker på er och er kyla (mohahaha)

Kärlek. 

Cecilia & Mikael
 


Kommentarer
Postat av: Jacqaan

hahaha , kan tänka mig att ni verken behöver dunjackor eller en varmbrasa! ;) ska jag skicka en massa is i stället? eller ett kylskåp? ;) (hot,hot,hot?kanske) det är gott om snö och tempraturen gick på 24,5 minus! huvva så kallt! Jag skulle också skratta ett "dr mugg" skratt om jag var ni! det låtter helt underbart! med värmen och all god mat! Väntar med spänning efter mer sri lanka nytt!:D hade bäst! kram på er!

2009-12-17 @ 15:05:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0